Joomla Service by Web Host

Geboortecadeau


maak gratis kennis met de gezinsbond


Elk gezin dat een eerste kindje mag verwelkomen heeft recht op een gratis lidmaatschap bij de Gezinsbond. Afhankelijk van het tijdstip van de geboorte, varieert dit lidmaatschap van enkele maanden tot meer dan een jaar.

Voorbeeld: bij een geboorte in maart, ontvang je een lidmaatschap voor het lopende jaar, bij een geboorte in oktober ontvang je een lidmaatschap dat geldig is tot het einde van het jaar nadien.

Van zodra wij kennis hebben genomen van de geboorte melden wij dit aan ons hoofdbureau in Brussel. Zij kijken na wie er recht heeft op zo'n gratis lidmaatschap en sturen de lidkaarten per post op naar de rechthebbende gezinnen.

Bij een eerste kindje ontvangt elk Aartrijks gezin dus een gratis lidmaatschap, maar daarnaast ontvangt elk Aartrijks gezin bij elke geboorte een gratis geboortepakket. Dit wordt door vrijwilligers van de Gezinsbond Aartrijke persoonlijk aan huis bezorgd. Zo'n pakket bestaat uit een geboortegeschenk, een bonnenboek van het gewest 'Houtland' en enkel informatiebrochures over de Gezinsbond.

Een geboorte binnen een gezin dat in Aartrijke woont, mag je steeds melden aan onze verantwoordelijke:

 

Peter De Ram  -  Moubekestraat 10  -  8211 Aartrijke  -  050 / 21 66 60  -  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.