Joomla Service by Web Host

Voordracht erfrecht

21 MAART 2019

 

uitleg over erfrecht en successieplanning
 

Een Nalatenschappen zijn ook dikwijls een bron van conflict. Discussies die lang gesloten waren, worden weer geopend. Onaangename situaties die kunnen vermeĀ­den worden door vooraf doordachte en acceptabele afspraken te maken.

Steeds meer gezinssituaties zien er complexer uit dan deze van een traditioneel gezin. Wanneer deze gezinnen met een nalatenschap te maken krijgen, zijn ze vaak niet op de hoogte van de regelgeving of is deze zo ingewikkeld dat ze door de bomen het bos niet meer zien.

Sinds 1 september 2018 heeft het erfrecht een grondige up-date ondergaan waardoor de erflater veel meer vrijheid krijgt.

Op deze infoavond bespreekt Notaris Hendrickx deze vernieuwde wetgeving. De uiteenzetting is speciaal bedoeld voor wie denkt nog niet onmiddellijk met successie te maken te krijgen en wil aantonen dat ook al op jongere leeftijd acties ondernomen kunnen worden.

 

WANNEER

Donderdag 21 maart 2019 start om 19u30

 

WAAR

In het Cultuurcentrum Jonkhove te Aartrijke

 

INSCHRIJVEN

Om praktische redenen vragen wij om in te schrijven via een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

KOSTPRIJS

GRATIS