Joomla Service by Web Host

Tweedehandsbeurs


19 OKTOBER 2019


munt slaan uit overbodige spullen of zelf een koopje doen

 

Wij kiezen ervoor om onze tweedehandsbeurzen te organiseren volgens het principe van kapstokverkoop. Dit heeft zo z'n voordelen voor zowel kopers als verkopers. het houdt namelijk in dat verkopers op de verkoopdag zelf 's morgens hun spullen (voorzien van een prijsetiket) en een overzichtslijst bij ons binnenbrengen. 's Avonds komen zij dan gewoon hun overgebleven spullen terug ophalen. Zij krijgen dan ook het bedrag dat zij verkocht hebben uitbetaald. Let wel, 10% van dit bedrag gaat naar de Gezinsbond ter compensatie voor de organisatie. Wij stallen dan alle voorwerpen per soort en hangen de kledij volgens kledingmaat. Dit is dan weer handig voor potentiële kopers die zo snel interessante koopjes terugvinden. Je vindt er allerlei spullen, zoals speelgoed, boeken, baby uitzet, fietsen, kledij alle leeftijden (ook voor volwassenen), autostoelen, ...

Voor meer info kun je terecht bij:

Nele Vanhaverbeke  -  Ossebilkstraat 54a  -  Aartrijke  -  0476/61 34 69  -  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

KLIK HIER om enkele foto's te zien van hoe onze beurs opgesteld wordt.RESERVEREN


Aan de hand van een formulier kun je als lid van de gezinsbond alvast 1 lijst reserveren voor de komende tweedehandsbeurs. Let op: deze reservatie is géén inschrijving. De inschrijving is pas geldig als men op de inschrijvingsdag (zie gezinsklapper of website) de lijst komt ophalen en betalen. De reservatie blijft behouden tot 10u. Vanaf dan vervalt de reservatie en komt de lijst terug vrij.

Per lidnummer kan dus maar 1 lijst gereserveerd worden. Indien men meerdere lijsten wenst, dan kunnen deze op de inschrijvingsdag bekomen worden indien er nog voorradig zijn. 

Bij de reservatie is er de mogelijkheid om jouw lijstnummer van vorige tweedehandsbeurs te noteren. Zo krijg je ook deze keer weer hetzelfde lijstnummer en kan dit jou werk besparen bij het labelen van de artikelen.

KLIK HIER om het reservatieformulier in te vullen.INSCHRIJVINGEN

Verkopers kunnen zich komen inschrijven op  28 september 2019. De inschrijvingen zijn beperkt dus geven we van 9u30 tot 10u00 voorrang aan onze leden. Vanaf 10u00 tot 10u30 kunnen ook niet-leden zich komen inschrijven. De inschrijvingen verlopen in Cultuurcentrum Jonkhove, Aartrijksestraat 9 te Aartrijke.

 

Kostprijs:    Leden  € 2   /  Niet leden  € 6

 

Let op: er is slechts 1 lijst per lidkaart te verkrijgen (lidkaart meebrengen a.u.b.).

Met een lijst kun je 42 stuks verkopen, gaande van baby-, kinder- en volwassenkledij alsook speelgoed, boeken, fietsen, brokante en antiek.

KLIK HIER om de digitale lijst te downloaden en in te vullen. Je dient dan de lijst af te drukken en mee te brengen wanneer je de artikelen 's morgens komt afgeven.

Bij de inschrijvingslijst ontvang je voorgedrukte etiketten die moeten op elk artikel vastgemaakt worden, kledij moet op kapstokken hangen en de etiketten moeten aan de buitenkant vastgenaaid zijn.

TWEEDEHANDSBEURS

Als verkoper breng je op 19 oktober 2019 de artikelen en de artikellijst naar het Cultuurcentrum Jonkhove tussen 9u30 en 11u. Wij zetten alles uit voor de verkoop volgens nummer, wij staan volledig in voor de verkoop. 's Avonds kom je de niet-verkochte artikelen ophalen tussen 18u00 en 18u30u.

De verkoop zelf gaat door van 13u tot 16u.

De inkomprijs is € 0,50 € (kinderen tot 12 jaar gratis).